Over ons

SLOOT2WIELERS

Voor iedere fietser een kwalitatieve fiets, handige accessoires en geschikt onderhoud!

Sloot2wielers is ooit begonnen in Mei 2013 aan de St. Annabrinkstraat 1 in Delden. De winkel is vernoemd naar Maurice Sloot. Na  jarenlang werkzaam te zijn in de fietsenbranche, vond hij het tijd voor  een eigen zaak. Na 7 jaar met het team succesvol te hebben gedraaid in Delden, waar de winkel al snel te klein werd, is in Maart 2020 de tweede zaak aan de Grotestraat 214 in Borne geopend. In Borne is de winkel groter qua oppervlakte, zodat we nog meer van ons assortiment aan de klant kunnen laten zien.

In Nederland zijn ruim 22 miljoen fietsen in omloop. Dat maakt Nederland een fietsland bij uitstek, want elke Nederlander heeft er wel een fiets. Daarom is ons doel dat wij onze klanten voorzien van een passende fiets met een eerlijk verhaal.  Daarnaast staat een goede service bij ons voorop.
Wij hechten veel waarde aan goed onderhoud en reparatie, want dat is erg belangrijk voor de levensduur van de fiets. Daarom proberen we door een goede planning, de reparaties vlot te laten verlopen zodat u snel weer op pad kunt.
Lukt het niet om de fiets te brengen en te halen? Geen enkel probleem, wij bieden u onze gratis haal- en breng service!

Binnen ons gezellige team heeft iedereen een eigen specialisme, zodat we  altijd de beste oplossing vinden en we u van goed advies kunnen voorzien!

De koffie steet altied kloar!

Tijdens onze openingstijden bent u welkom voor advies, reparaties of gewoon een bak koffie! Zien wij u binnenkort ook in onze winkels?
Heeft u een vraag of heeft u advies nodig, maar kunt u niet direct langskomen?
Dan kunt u ook contact met ons opnemen door te bellen of het contactformulier in te vullen.

Ook zijn wij actief op Sociale Media, dus zoek ons gerust eens op!

Op Marktplaats zijn wij te vinden op de zoekterm s2w.

Openingstijden Sloot2Wielers
Ma gesloten
Di t/m Vr 9:00 – 18:00
Za 9:00 – 17:00