Over ons

SLOOT2WIELERS

Voor iedere fietser een kwalitatieve fiets, handige accessoire of geschikt onderhoud!
In onze vestiging in Delden, aan de St. Annabrinkstraat 1, staan onze fietsenspecialisten al sinds mei 2013 voor je klaar! Ons doel? Voor iedere fietser een kwalitatief goede fiets! Dat kan zijn een stadsfiets, e-bike, racefiets, mountainbike, racefiets of kinderfiets. Na het kopen van de fiets die bij je past is onderhoud en reparatie erg belangrijk voor de levensduur van de fiets. Wij hechten dan ook veel waarde aan goed onderhoud en snelle reparaties, zodat je snel weer de weg op kunt. Lukt het niet om de fiets te brengen en te halen? Geen enkel probleem, dan maak je gratis gebruik van onze breng- en haalservice!

Binnen ons gezellige en kleine team heeft iedereen een eigen specialisme, zodat we voor jou altijd de beste oplossing vinden en je van goed fietsadvies kunnen voorzien!

De koffie staat altijd klaar!
Tijdens onze openingstijden ben je welkom voor advies, reparaties of gewoon een bak koffie! Zien wij jou binnenkort ook in onze winkel? Heb je een vraag of heb je advies nodig, maar kun je niet direct langskomen? Dan kun je ook contact met ons opnemen door te bellen of het contactformulier in te vullen.

Openingstijden Sloot2Wielers
Ma gesloten
Di t/m do 9:00 - 18:00
Vr - 9:00 - 18:00
Za 9:00 - 17:00
Zo gesloten