Fietsplan

Fietsplan

Een fiets van de zaak? Dat kan nog steeds! Hoewel de oude regels afgeschaft zijn, is er inmiddels een nieuwe regeling: het Fietsplan. Met dit plan willen we er in Nederland voor zorgen dat er meer mensen op de fiets naar het werk gaan.

Hoe werkt dat Fietsplan en wat zijn de voordelen?

Het principe van het Fietsplan is eigenlijk heel simpel: de werkgever mag zijn medewerker een kilometervergoeding van maximaal 19 cent per kilometer geven, geheel belastingvrij. Daarnaast mag de werkgever ook een renteloze lening geven voor het aanschaffen van een fiets. Gebruik de kilometervergoeding vervolgens voor het aflossen van de lening en je hebt een nieuwe fiets binnen korte tijd afgelost!

Wil jij dit ook?

Wil jij graag een fiets aanschaffen d.m.v. het Fietsplan? Vraag je werkgever naar de mogelijkheden! Voor zowel jou als je werkgever zijn er voordelen.

Ben je een werkgever? Dan helpen wij je graag bij het vinden van een geschikte fiets voor je medewerker. Jij wilt toch ook dat je werknemer op de fiets naar het werk komen als de afstand tussen werk en woning te overzien is?

Meer weten over het Fietsplan? Neem dan contact met ons op.